Lenovo IdeaCentre AIO FLEX 20 (57320368)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaCentre AIO FLEX 20 (57320368)

Kód výrobku: 57320368
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
All in One PC

Tento all in one počítač Lenovo IdeaCentre AIO FLEX 20vám ušetrí miesto, pretože všetky komponenty sú zabudované v 19" LED monitore, ktorý má veľmi jemné rozlíšenie 1 600 x 900 (16:9). Vychutnáte si tak všetky svoje obľúbené filmy, hry a pohodlnú prácu. Vďaka 2Mpx webkamere si môžete volať so svojimi priateľmi pomocou internetu. Kvalita videa bude vďaka tejto webkamere podstatne vyššia. 

Vďaka vstavaným komponentom, ktoré majú nízku spotrebu, ale zachovaný výkon, tak môžete ušetriť za prevádzku tohto počítača aj vďaka použitej LED technológii podsvietenia, ktorá okrem toho podá verné zobrazenie farieb.

Vďaka dotykovej obrazovke monitora môžete naplno využiť potenciál predinštalovaného operačného systému Windows 8 a obsluhovať tak Lenovo IdeaCentre AIO FLEX 20 veľmi jednoducho a pohodlne. Samozrejmou alternatívou ovládania je klasická myš a klávesnica.

Výkon tohto počítača je na slušnej úrovni vďaka procesoru Intel Core i5-4200U, ktorého dve jadrá pracujú na frekvencii 1,6 GHz. Funkcia Turbo Boost môže dočasne zvýšiť frekvenciu jadra na hodnotu 2,6 GHz. Operačná pamäť 4GB RAM DDR3 spolu s Intel HD Graphics 4400 slúži ako pre bezproblémovú prácu, tak na hranie menej náročných herných titulov. Pre dáta je určený 500 GB hybridný disk, kombinujúci rýchlosť SSD úložiska s nízkou cenou a dlhou životnosťou klasického HDD. Najpoužívanejšie programy sa ukladajú na SSD pre ich rýchle spustenie, programy využívané menej sú bezpečne uložené na pevnom disku. Samozrejmosťou je prítomnosť WiFi, výstup pre slúchadlá, dvojica rýchlych USB 3.0.

Hlavné vlastnosti

  • Intel Core i5-4200U
  • 4 GB RAM
  • Intel HD Graphics 4400
  • 500 GB hybridný HDD

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape