Lenovo IdeaCentre A730 Touch (57317406)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaCentre A730 Touch (57317406)

Kód výrobku: 57317406
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
All in One PC

Medzi „all in one" počítačmi - teda počítačmi zabudovanými priamo v LCD monitore - môžeme nájsť jedného dotykového kráľa. Tým je jednoznačne Lenovo IdeaCentre A730 Touch - veľká multimediálna stanica, ktorú ovládnete len dotykom prsta. Obrazovka s uhlopriečkou 27 palcov má jedinečne jemné rozlíšenie 2560 x 1440 obrazových bodov a podporuje kapacitnú dotykovú technológiu s možnosťou ovládania viacerými prstami súčasne (Multi-touch). Jednoduché a bleskové ovládanie ocení celá rodina, a to aj vďaka najnovšiemu systému Windows 8, ktorý prehľadne pracuje s dotykovými funkciami. Počítač je, samozrejme, možné ovládať aj bežným spôsobom, a to pomocou bezšnúrovej klávesnice a myši, pričom oba komponenty sú zahrnuté v cene a nájdete ich v balení.
 
Na vaše všestranné využitie je prispôsobený i kráľovský výkon stroja. Procesor Intel Core i7 štvrtej generácie pracuje na frekvencii 2,4 GHz (s funkciou Turbo Boost až na 3,4 GHz) a nenechá sa zastrašiť ani najobtiažnejšími výpočetnými úkonmi. Ak pripočítame 8 GB RAM, pevný disk s kapacitou 1 TB s rýchlym SSD oddielom, máme o kvalitu a rýchlosť postarané. Náročnejších hier ani strihu videa sa nemusíte vzdať vďaka grafickej karte NVIDIA GeForce GT 745M. Doplnkový výkon vás takisto milo prekvapí - integrované reproduktory Dolby Home Theater v4 s výkonom 6 W postačí aj na náročné zvukové efekty a na jednoduchú komunikáciu cez Skype (či iné programy) je tu webkamera i mikrofón.
 
Konektivitu podľa vašich predstáv zaisťujú štyri USB 3.0 vstupy, dva HDMI konektory, čítačka pamäťových kariet, Ethernet a pochopiteľne i rýchla Wi-fi a Bluetooth. Nechýba ani slot-in optická DVD mechanika. Čerešničkou na torte je integrovaný TV tuner, s ktorým sa vaše možnosti rozšíria do úžasných rozmerov. Počítač Lenovo IdeaCentre A730 Touch skrátka využijete na všetko, čo si v oblasti výpočetnej techniky dokážete predstaviť.
 

 

  • Procesor Intel Core i7
  • 1 TB hybrid-HDD
  • 8 GB RAM
  • Grafická karta NVIDIA GeForce GT 745M

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape