Lenovo Desktop AiO C260 White 57-330154

Tovar je vypredaný

Lenovo Desktop AiO C260 White 57-330154

Kód výrobku: 57330154
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
All in One PC

Hľadáte viac než len stolný počítač? Lenovo IC C260 v sebe kombinuje číru silu stolného počítača s kompaktnými rozmermi prenosného zariadenia. Všetky tieto vlastnosti tvoria revolučné zariadenie, ktoré si počas chvíľky obľúbite. Vysoký výpočtový výkon bez problémov zvládne každodennú záťaž aj náročnejšie operácie. Počítač nebol stvorený len na prácu, ale aj na zábavu. Vlastnosť, ktorú celkom iste oceníte, je obrovská paleta multimediálneho využitia. V prenosnom režime si užijete veľa zábavy. Nadčasový moderný dizajn zaujme na prvý pohľad každého záujemcu a prinúti ho k bližšiemu preskúmaniu všetkých funkcií.

Motorom celej sústavy je dvojjadrový procesor Intel Celeron J1800 s rýchlosťou práce 2,41 GHz. Pre zapamätanie výpočtov aj vašich požiadaviek využíva asistenciu operačnej pamäte s kapacitou 4 GB. Táto dvojka tvorí skvelý tím spracovávajúci drvivú väčšinu dátových tokov. Avšak minimálne rozmery stále skrývajú vynikajúci výpočtový výkon. Práve multimédiá spoločne s pracovnými súbormi zaberajú najviac úložného priestoru. V tomto okamihu prichádza na scénu pevný disk s obrovskou kapacitou 1000 GB. Najväčšou prednosťou sú práve kompaktné rozmery. Ideálny spoločník do bytu, kde každý kúsok miesta je vzácny.

Všetky obrazové funkcie prebiehajú na 19,5" veľkom dotykovom monitore. Najväčšia časť celej sústavy sa pýši HD+ rozlíšením 1600 x 900 pixelov. O spracovanie dát, ktoré budú prezentované na zobrazovacom zariadení, sa stará grafická karta. V prípade modelu G70-70 sa jedná o integrovanú grafickú kartu Intel HD Graphics. O dokonalú atmosféru pri sledovaní filmov sa postará špičková stereo audio zostava.

Ďalšie možnosti zábavy prichádzajú s vstavanou webkamerou s maximálnym rozlíšením HD 720ppixelov pre pracovné i rodinné hovory. Pre internetové pripojenie oceníte WiFi, ktorá vás udrží online vždy, keď bude sieť dostupná. Rýchle dátové prenosy budú prebiehať prostredníctvom vysokorýchlostného USB 3.0. Príjemnou novinkou pre rýchle párovanie a prenos súborov cez Bluetooth. Keďže sa jedná o zostavu All in one súčasťou balenia je myš a klávesnica.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape