Lenovo B50 59-443921

Tovar je vypredaný

Lenovo B50 59-443921

Kód výrobku: 59443921
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Lacné notebooky

Veľmi obľúbený výrobca notebookov prichádza s ďalším prírastkom do rodiny, ktorým je cenovo dostupný Lenovo B50-30 (59443921). Skvelá kombinácia výkonu, multimédií a nízkej ceny niekoľkonásobne zvýši vašu produktivitu, bez toho aby ste udelili zásadnú ranu vášmu rozpočtu. Spoľahnúť sa môžete aj na veľmi kvalitné technické vybavenie, dodávané popredným IT výrobcom Intel. Na prvý pohľad vás zaujme vzhľad, s ktorým notebook môže bez problémov konkurovať aj vyšším modelovým radám. Typicky rovné plochy prechádzajú v ladné krivky, ktoré s gráciou uhranú vaše oči.

Po prvotnom zhodnotení nastal čas pozrieť sa notebooku pod pokrievku. Na pozícii hlavného správcu výpočtových procesov sa predral procesor 3. generácie Intel Pentium N3540. V jeho vnútri ukryté štyri jadrá pracujú na frekvencii 2,16 GHz, ktorú dokážu intuitívne a dočasne navýšiť až k hranici 2,66 GHz. So svojou vlastnou 2MB cache pamäťou si procesor moc úloh nezapamätá, a preto prichádza na scénu ďalšia veľmi dôležitá súčiastka sústavy. Jedná sa o operačnú pamäť, ktorej kapacita dosahuje 4 GB. Tu sa uchovávajú všetky potrebné informácie pre správnu a pohodovú funkčnosť celej sústavy s operačným systémom Windows 8.1. Pre potreby užívateľa bude vždy v pohotovosti pevný disk čiže HDD. S priestorom 500 GB ľahko uchováte svoje osobné dáta od fotografií po muziku, ale aj pracovné súbory pre každodennú prácu.

Užívateľské prostredie k vám bude hovoriť prostredníctvom integrovaného 15,6 "veľkého displeja s matnou úpravou. Dostatočne veľká plocha pre prácu vám zobrazí všetko, čo potrebujete v príhodnom HD rozlíšení 1366 × 768 px. Vykresliť tiež množstvo detailov dá prácu, s ktorou si hravo poradí integrovaná grafická karta Intel HD Graphics. V základnej výbave nájdete aj čítačku odtlačkov prstov, optickú mechaniku a čítačku pamäťových kariet 4v1. Kompletný prierez notebookom už takmer skončil, avšak zostáva dodať posledných niekoľko detailov. Veľa zábavy si užijete s vstavanou HD webkamerou pre neobmedzené videohovory zo všetkých kútov sveta. Prenos dát opäť prebieha dvoma cestami - bezdrôtovo pomocou Bluetooth technológie či klasickejšie cestou prostredníctvom USB 3.0 s podporou verzie 2.0. Aj pripojenie ku globálnej sieti internet možno spustiť bezdrôtovo cez Wi-Fi, ale aj pevne pomocou LAN kábla. Zdieľanie obrazu na externé zariadenie prebehne ľahko v réžii HDMI portu alebo VGA. Na jedno nadobudnutie sa dočkáte až 6 hodín prevádzky.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape