Lenovo IdeaPad G50-70 (59432336)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad G50-70 (59432336)

Kód výrobku: 59432336
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

notebook Lenovo IdeaPad G50-70 (59432336)

Spoločnosť Lenovo vám so svojim modelomIdeaPad G50-70 prináša spoľahlivého a pracovitého spoločníka, na ktorého sa môžete kedykoľvek obrátiť. Jeho výkon, obraz a zvuk uspokoja vaše potreby v práci i domácnosti

Dvojica stereo reproduktorov vybavená technológiouDolby Advanced Audio poskytne čistý a jasný zvuk pri prehrávaní nielen vašich obľúbených piesní. Ľahké písanie aj niekoľko hodín vám dovolí ergonomicky tvarovaná ostrovčekováklávesnica AccuType, na ktorej budete písať rýchlo a bez preklepov. O ovládanie bez pripojenia myši sa postará viacdotykový touchpad, ktorý je optimalizovaný pre systémWindows 8.1.

Veľkosť notebooku určuje15,6" displej s HD rozlíšením a LED podsvietením. Hnacím motorom celého stroja je moderný procesor 4. generácieIntel Core i3 4010 s pracovnou frekvenciou 1,7 GHz. Pomocnú ruku v rýchlom chode celého operačného systému mu podáva8GB operačná pamäť. Grafické rozhranie má na starosti dedikovaná grafická kartaAMD Radeon R5 M230 Enduro s 2GB vlastnou pamäťou. Na ukladanie dát je vám plne k dispozíciipevný disk s veľkosťou 1 TB ( 1 000 GB)

Okrem skvelého výkonu notebook IdeaPad G50-70 ponúka aj bohatú výbavu. V prvom rade je potrebné spomenúť stále obľúbenúDVD napaľovačku, pomocou ktorej zálohujete dáta, pustíte filmy či nainštalujete programy. Samozrejmosťou je pripojenie na Internet, a to buď prostredníctvom bezdrôtovejWi-Fi, alebo ethernetového kábla. RozhranieBluetooth 4.0 vám umožní bezdrôtovo prenášať rôzne dáta. U notebooku nájdete tiež rozhranie VGA aHDMI 1.4, trojicu USB portov, z ktorých jeden je vysokorýchlostnéUSB 3.0, alebo tiež čítačku pamäťových kariet. S notebookom je dodávaný operačný systém Windows 8.1.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape