Krups EA 815570

Tovar je vypredaný

Krups EA 815570

Kód výrobku: EA815570
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Automatické kávovary

Kávovar Krups EA 815570

Plnoautomat na zrnkovú kávu Krups EA 815570 je luxusné zariadenie, ktoré vám umožní vychutnať si v pohodlí domova tú najlahodnejšie kávu, akú si viete predstaviť. Espresso, latté alebo cappuccino - to všetko si budete môcť pripraviť sami, bez toho aby ste museli chodiť do reštaurácie. S týmto moderným, štýlovým automatom si aj tí najnáročnejší milovníci kávy budú môcť vyrobiť obľúbený nápoje kvalitne a presne tak, ako ho majú najradšej. Vďaka výrobe kávy z čerstvých kávových zŕn bude mať váš nápoj lepšiu arómu i chuť, než u instantných variantov. Profesionálna príprava stojí predovšetkým na patentovanému hydraulickému utláčaním kávy silou 30 kg / cm2 a profesionálnym tlaku 15 barov.

 


 

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Box na kávové zrná pojme až 260 g, čo vám umožní bez problémov pripraviť hneď niekoľko šálok lahodnej kávy. Odolný kónický mlynček kvalitne a rovnomerne pomelie všetky zrná, pričom si sami nastavíte stupeň mletia, aby bola káva presne podľa vašich predstáv. Prístroj disponuje tiež výkonnou dýzou pre prípravu mliečnej peny, ktorá váš nápoj zjemní. Ovládanie je jednoduché a intuitívne. Neoceniteľným pomocníkom vám bude prehľadný LCD displej, na ktorom si ľahko nastavíte všetky potrebné parametre, ako je sila kávy (6 alebo 9 g), veľkosť šálky, množsvo alebo teplota vody. Vďaka elektronicky riadenému thermobloku bude mať už váš prvý šálka kávy optimálnu teplotu. Samozrejmosťou je funkcia automatického zapnutia a vypnutia.

 


 

Štýlové prevedenie

Okrem skvelých vlastností osloví Espresso Krups EA815570 aj svojim prevedením. Hoci je neuveriteľne výkonný a precízne, jedná sa o najmenší plnoautomat na svete! Ako taký sa hodí do každej kuchyne, a to aj vtedy, ak sa vám v domácnosti nedostáva priestore. Osloví svojim elegantným dizajnom a lesklou temne červenú farbou. Vďaka bezpracnému čistenie zostane tiež dlho ako nový. Program automatického samočistenie sparovacej komory beží bez vášho pričinenia, zásobník na kávové zrná alebo odnímateľný zásobník na vodu (1,7 l) možno ľahko opláchnuť. Príkon espressa je 1450 W a celkové rozmery sú H33 x Š24 x V36 cm. Ako súčasť štartovacej sady obdržíte okrem tohto prístroja tiež čistiace tablety a sadu na meranie tvrdosti vody.

 

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape