Hoover TE 15011

Tovar je vypredaný

Hoover TE 15011

Kód výrobku: TE15011
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Variabilné nastavenie výkonu

Vreckový vysávač Hoover TE15011 je predovšetkým najlepším pomocníkom ak sa rozhodnete vysávať tvrdé podlahy. Na túto činnosť je vysávač vybavený parketovou hubicouposkytujúcou čo najšetrnejšie ale zároveň dôkladné vysanie všetkých nečistôt. Vysávač disponuje nastaviteľným výkonom a rotačným kĺbom hadice pri tele.

Filtrácia

Vysávač má niekoľko stupňovú filtráciu, ktorá zaisťuje kvalitné prefiltrovanie vzduchu. Ten je vrátený späť do miestnosti bez roztočov a dráždivých alergénov. Prach je najskôr separovaný vo filtračným vrecku EPA s kapacitou 3,5 l. Ďalej je vzduch vedený skrz vstupný predmotorový penový filter a nakoniec cez výstupný mikrofilter. Tak aby nedošlo ku kontaktu s prachom pri výmene prachového vrecka, je vybavený posuvnou kartónovou uzávierkou. Vysávaču nechýba ukazovateľ naplnenia vrecka.

Príslušenstvo

V tele vysávača je uložená 3 dielna sada príslušenstva obsahujúca: štrbinový nástavec, hubicu na nábytok a prachovú kefu. Ďalej má vysávač už zmienenú parketovú hubicu a univerzálnu hubicu na všetky druhy podláh. Elektrický kábel 6 m dlhý tvorí s hadicou a teleskopickou trubkou 9 m akčný rádius. To už je dostatočne veľký rozsah, s ktorým zvládnete na jeden záťah vysať veľkú plochu.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape