Hoover SE 51011

Tovar je vypredaný

Hoover SE 51011

Kód výrobku: SE51011
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Vysoká účinnosť vysávania tvrdých podláh

Bezvreckový vysávač Hoover SE51011 sa vyznačuje vysokou účinnosťou vysávanie tvrdých podláh v triede A. Je vybavený špeciálnou hubicou Parquet určenú pre vysávanie tvrdých krytín. Poskytuje šetrný pojazd, zároveň však dokáže pomôc dôkladne vysať každú nečistotu.

Filtrácia

Vysávač má niekoľkých stupňovú filtráciu, vďaka ktorej je späť do miestnosti vrátený riadne prečistený vzduch. Ako prvé prebieha odstredenie nečistôt a ich zachytenie v separačnej nádobke, nasleduje vstupný umývateľný EPA filter opatrený mriežkou a na záver je výstupný penový umývateľný filter. Nádoba na nečistoty poskytuje kapacitu 1,5 l a je vybavená systémom One touch ľahkého vysypania nečistôt.

Príslušenstvo

Súčasťou vysávača je príslušenstvo 2v1skladajúce sa z prachovej kefy a štrbinovej hubici. Ďalej potom univerzálna hubica na všetky typy podláh a parketová hubica. Ergonomicky tvarované telo vybavené integrovaným madlom a gumovými kolieskami vlastní teleskopickú rúrku s poistkou. Vysávač ponúka dobrú manévrovateľnosť a akčný rádius 7,5 m, ktorý sa skladá z prívodnej šnúry dlhej 5 m, hadica s dĺžkou 1,5 m a teleskopické trubky.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape