Hama 62890

Tovar je vypredaný

Hama 62890

Kód výrobku: 62890
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné myši

Elegantná optická drôtová myš Hama uRage je výborným pomocníkom pre bežného užívateľa a cenovo dostupná, kvalitná varianta zvlášť pre občasných hráčov. Táto 6 tlačidlová myš zaujme sofistikovaným vzhľadom v lesklej čiernej farbe; na vašom stole bude štýlovým doplnkom. Padne do ruky ako uliata a pre jej dobré uchopenie je opatrená protišmykovou vrstvou z kaučuku. Jej ergonomický dizajn je určený pre pravákova zaručuje príjemné používanie aj po dlhé hodiny hrania. Pre svižný pohyb myši slúži teflónová podložka s extrémne nízkym trením.

Myš uRagesa môže pochváliť vynikajúcim optickým senzorom, ktorý si poradí s každým typom povrchu, či už sa jedná o sklenenú dosku stola, alebo o chlpatý koberec. Ponúka rozlíšenie až 2400 dpipre vysokú presnosť, pričom režim dpi možno prepínať tlačidlom na myši v 4 krokoch - každá z variantov je podsvietená v inej farbe. LED podsvietenie je krásne a jasné, takže si budete môcť užívať zábavy na počítači aj v nočných hodinách. Ďalej budete mať k dispozícii 3 programovateľné tlačidlá s možnosťou individuálneho nastavenia v závislosti na hre.

Štýlový a flexibilný kábel je potiahnutý látkou pre zvýšenú ochranu. Jeho dĺžka 2 m vám dopraje dostatok priestoru k rozletu. Myšku zapojíte do počítača klasicky cez USB rozhranie. Systém plug and play vám umožní začať okamžite hrať, bez toho aby ste ju museli zložito inštalovať.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape