Gorenje GV 63214

Tovar je vypredaný

Gorenje GV 63214

Kód výrobku: GV63214
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Variabilný priestor

Pozoruhodne veľký priestor ponúka plne integrovaná umývačka riadu Gorenje GV63214. So štandardnou šírkou 60 cm poskytuje kapacitu pre 14 súprav riadu a je vybavená 3 košmi. Horný kôš slúži na uloženie príborov a vy tak môžete v dolnom koši pohodlne umyť veľké a dlhé kusy riadu. Navyše môžete horný kôš posunúť o úroveň vyššie a získať tak naozaj veľký priestor v spodnej časti umývačky. Toto usporiadanie vedie k lepším výsledkom umývania, veľmi jednoduchému používaniu a optimálnemu využitiu umývacieho priestoru.

Spotrebič má 6 umývacích programov: Štandardny, Rýchly, Intenzívny, Intenzívny krátký, ECO, Šetrný 40 ° / 50 ° / 62 ° / 65 ° C. Umývačka má zabudovaný displej pre zobrazenie zvoleného programu a konca umývania. Správne načasovanie zaistí odložený štart a koniec programu vám oznámi zvukový signál.

Aqua Stop

Vďaka bezpečnostnej funkcie AquaStop môže byť umývačka bezpečne ponechaná v prevádzke v noci aj počas vašej neprítomnosti. V prípade úniku vody alebo vytečeniu funkcia AquaStop automaticky zastaví dodávku vody a čerpadlo súčasne odčerpá zvyškovú vodu zo spodku umývačky. Funkcia AquaStop zostáva plne funkčná po celú dobu životnosti umývačky.

Samočistiace

Automatický systém čistenia filtra odstraňuje zvyšky jedla z filtra a zaisťuje jeho priechodnosť. Vďaka tomuto systému zostane vaša umývačka stále čistá a predíde sa tak zbytočným problémom a poruchám. Životnosť spotrebiča sa značne predĺži.

3v1

Po jednoduchej aktivácii funkcie 3v1 bude vaša umývačka automaticky zisťovať, aký typ umývacieho prípravku používate. Ak používate tablety 3v1, umývačka prispôsobí cyklus umývania a nedávkuje leštidlo. Ak používate práškový alebo gélový umývací prípravok, dôjde k uvoľneniu leštidla, aby sa umožnilo dosiahnutie dokonalých výsledkov umývania a dokonalého lesku.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape