Fujifilm XQ2 Black (16454734)

Tovar je vypredaný

Fujifilm XQ2 Black (16454734)

Kód výrobku: FTDFFUXXQ2050
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Digitálne fotoaparáty

Všestranný kompaktný fotoaparát Fujifilm XQ2v štýlovom tele, vám umožní snímať realitu v nevídanej kvalite. Ideálne spojenie prémiovej kvality z rady X, pohodlie pri prenášaní a jednoduchá obsluha prekvapí nielen začiatočníkov, ale aj profesionálov. Malé telo v sebe skrýva mnoho funkcií, ktoré vám uľahčia a spríjemnia fotografovanie - špičkový objektív, nové režimy simulácie filmu, ovládacie krúžok, ergonomické ovládanie a samozrejme maximálnu kvalitu obrazu a rýchle fotenie s krátkou reakčnou dobou.

Kvalitný snímač

Obrazový snímač X-Trans CMOS II s rozlíšením 12 Mpix využíva najnovšie technológie z radu X. Optimalizovaná konštrukcia si pritom zachováva vysokú kvalitu obrazu porovnateľnú s oveľa väčšími snímačmi. Objektív Fujinon je potom presne prispôsobený snímačmi - technológia, ktorá sa využíva pri televíznych kamierách, ponúka maximálnu clonu F1,8, optickú stabilizáciu obrazu pre dokonalé snímky. ISO možno nastaviť až na hodnotu 12800. Samozrejmosťou je tiež schopnosť zhotovovať makro fotografie zo vzdialenosti iba 3 cm.

Rýchle zaostrenie

Zdokonalené automatické zaostrovanie s mimoriadne rýchlym chodom umožňuje byť pripravený na prácu v rekordnom čase 0,06 s. Viacbodové ostrenie navyše využíva až 9 zaostrovacích polí alebo detekciu tváre pre presnejšie a rýchlejšie ostrenie.

 

Simulácia filmu

Dlhoročné skúsenosti s vývojom fotografických filmov dali vzniknúť rozšíreným nastavením simulácie filmu priamo vo fotoaparáte. Zvoľte si svoj obľúbený štýl podobne, ako ste kedysi vyberali zvitok filmu. Nové rozšírenie CLASSIC CHROME je potom odpoveďou na pripomienky užívateľov z celého sveta a prináša ďalší nový štýl, ktorým osviežite svoje fotografie.

Dalšie vlastnosti

Samozrejmosťou je prehľadný LCD displej pre perfektné nastavenie kompozície či parametrov fotografovania. Fotografie sú ukladané na vnútornú pamäť (66 MB) alebo na pamäťovú kartu (nie je súčasťou balenia). Na prepojenie možno využiť bezdrôtové rozhranie Wi-Fi, USB alebo HDMI. Využiť možno aj možnosť bezdrôtovej priamej tlače.

 

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape