ETA 020890000

Tovar je vypredaný

ETA 020890000

Kód výrobku: ETA020890000
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Voľne stojaca mikrovlnná rúra ETA 0208 90000 s celkovým objemom 20 litrov v nadčasovom bielom prevedení nájde uplatnenie v každej domácnosti. Jedná sa o klasickú mikrovlnnú rúru s vynikajúcim výkonom za príjemnú cenu. Jednoduché mechanické ovládanie z nej robí vhodného kuchynského pomocníka pre všetky vekové skupiny. Je vybavená 3 funkciami s nastaviteľným časovačom až do 35 minút.

Mikrovlnná rúra ETA 0208 90000 je ideálna pre ohrievanie či rozmrazovanie hotových jedál a ďalších potravín, má však aj funkciu pre varenie. Disponuje lakovaným interiérom so skleneným otočným tanierom s priemerom 25,5 cm. Mikrovlnný výkon 700 W je možné regulovať v 5 stupňoch. Systém rovnomerného šírenia mikrovĺn zaisťuje, že každé sústo přihřívaného pokrmu bude chutiť rovnako.

Osvetlenie vnútorného priestoru rúry uľahčuje kontrolu procesu varenia. Na jeho ukončenie upozorňuje zvukový signál. Mikrovlnnú rúru možno ľahko otvoriť pomocou držadla. Je vybavená bezpečnostným systémom, ktorý zabezpečuje automatické vypnutie rúry pri otvorení dvierok. Zaujme tiež hlučnosťou do 59 dB, vďaka ktorej sa budete pri varení môcť nerušene venovať iným kuchynským činnostiam.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape