Energy Sistem Earphones BT Sport 113000

Tovar je vypredaný

Energy Sistem Earphones BT Sport 113000

Kód výrobku: 420377
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Bezdrôtové slúchadlá

Užívajte si svoju obľúbenú hudbu aj pri športe alebo iných aktivitách s bezdrôtovými slúchadlami Energy™ Earphones BT Sport Pink. Vďaka svojmu anatomickému a ľahkému dizajnu ich môžete pohodlne nosiť aj dlhšiu dobu. Mäkké silikónové nástavce sa skvelo prispôsobia tvaru každého ucha. Na jedno nabitie vydrží Li-ion batéria až 7 hodín počúvania hudby. Ovládanie je jednoduché pomocou tlačidiel Play, Stop, <> a hlasitosti umiestnených na slúchadle.

Vďaka pripojeniu Bluetooth 4.0, Class II vám už nebudú nikde zavadzať káble a vy si môžete užívať maximálnu slobodu. Môžete si tak užívať čistý zvuk s jasnými výškami a hlbokými basmi nech už robíte čokoľvek. Slúchadlá sú kompatibilné s bežnými operačnými systémami (iOS, Android, Blackberry, Mac OS atď.), Takže ich bez problémov pripojíte k svojmu smartfónu, tabletu či notebooku. Signál dosiahne až na vzdialenosť 10 metrov.

Tieto štupľové slúchadlá skvele izolujú, takže vás nebudú rušiť žiadne okolité zvuky a vy sa môžete plne sústrediť na svoje aktivity. Špeciálny dizajn slúchadiel Ear-fix zabezpečí, že nebudú vypadávať z uší a budú stále držať tam, kde majú.

Slúchadlá slúžia tiež ako hands-free, takže kedykoľvek počas športu môžete vybaviť všetky svoje hovory. Mikrofón s veľkou citlivosťou navyše potláča ruch okolia. Späť na počúvanie hudby sa vrátite jednoduchým stlačením tlačidla na slúchadlách.

Súčasťou balenia sú slúchadlá, USB kábel, púzdro a výmenné nástavce.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape