Defender FreeMotion HN-B703 Bluetooth (63703)

Tovar je vypredaný

Defender FreeMotion HN-B703 Bluetooth (63703)

Kód výrobku: 63703
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Bezdrôtové slúchadlá

Veľmi kvalitné bezdrôtové slúchadlá Freemotion B703 od spoločnosti Defender, ktorým sa vo svojom vzhľade podarilo jedinečným spôsobom skĺbiť štýlovosť aj eleganciu. Na ulici tak isto nezostanete bez povšimnutia a slúchadlá sa stanú vaším módnym doplnkom. Inteligentná konštrukcia však nie je len krásna na pohľad, ale aj veľmi pohodlná a to najmä vďaka polstrovaným náušníkom a upraviteľnému hlavovému mostu..

O bezdrôtový prenos sa stará technológia Bluetooth. Navyše, vďaka prakticky umiestnenému ovládaniupriamo na slúchadlách nemusíte vyberať telefón z vrecka, aby ste zvýšili hlasitosť či preskočili skladbu. Využitá Bluetooth technológie dáva užívateľovi voľnosť až do vzdialenosti 10 m, čím poskytne napríklad možnosť pohybu po izbe, zatiaľ čo spárovaný telefón sa bude nabíjať na stole.

O kvalitnú zvukovú produkciu sa starajú 40mm meniče s citlivosťou 93 dB a frekvenčnou odozvou 10 Hz až 20 kHz. Uzavretá konštrukcia náušníkov potom zároveň úspešne blokuje okolitý hluk. Vstavaná Li-Ion batéria vydrží až 10 hodín nepretržitého počúvania alebo hovoru. Jej dobitie potom prebieha cez USB kábel napríklad z počítača.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape