Bosch TDI 903231

Tovar je vypredaný

Bosch TDI 903231

Kód výrobku: TDI903231A
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

 

Silný motor Steam

Kompaktný parný generátor Bosch Sensixx'x DI90 AntiShine TDI903231A má neuveriteľnú silu. Žehlička s príkonom 3 400 W v kombinácii s jemnou state of the art technológiou dokáže rýchlo a bez námahy vyžehliť vašu bielizeň. Integrovaný motor Steam vytvára silnú paru, ktorá preniká hlboko do vlákna a poradí si aj s tými najväčšími a najodolnejšími záhybmi. S i-Temp Advanced môžete žehliť rýchlo a bezpečne. Ide o nastavenie jednotnej teploty a pary pre všetky druhy materiálov bez toho, aby došlo k ich poškodeniu. Pre úsporné žehlenie môžete zvoliť program ECO, s ktorým ušetríte až 25% energie a 35% vody.

Odvápňovací systém

Žehlička má zabudovaný štvornásobný odvápňovací systém self-clean, calc'n clean, anti-calc a čistiaca tekutina proti silnému zavápneniu, ktorý vám pomôže v boji proti vodnému kameňu. Systém automaticky čistí a chráni žehličku pred vodným kameňom a predlžuje tak jej životnosť.

Parný ráz 200 g/min

Nový dizajn žehliacej plochy zvýšil kĺzavosť a zlepšil distribúciu pary. Emailové glazúrované parné kanáliky a 3 fázový dizajn tvoria dôležitý prvok počas žehlenia. Žehlička poskytuje konštantnú paru so silou 65 g/min a parný ráz so silou 200 g/min. Paru možno využiť aj pri vertikálnej polohe. Túto vlastnosť oceníte najmä pri žehlení veľmi citlivých kúskov odevu, ako sú spoločenské šaty, saká, kabáty a blúzky z chúlostivých materiálov. Žehliaca plocha je navyše vybavená špeciálnou ochranou, ktorá zabráni tvorbe lesklých miest na tmavom oblečení a na citlivých látkach.

Systém proti odkvapkávaniu

Integrovaný systém AntiDrip reaguje na zmenu teploty. Ak je príliš nízka na výrobu pary, záklopka medzi zásobníkom na vodu a parnou komorou sa uzavrie. Tým sa zabráni kvapkaniu vody zo žehliacej plochy pri nízkej teplote.

Súčasťou žehličky je plniaci pohárik, textilná ochrana žehliacej plochy a odvápňovací roztok. Žehlička má textilnú šnúru s dĺžkou 2,5 m a pružný kĺb pre maximálnu flexibilitu.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape