Bosch MUM 57860

Tovar je vypredaný

Bosch MUM 57860

Kód výrobku: MUM57860
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Príprava potravín
Kuchynský robot Bosch MUM 57860 s príkonom 900 W je vybavený dynamickým planetárnym pohonom MultiMotion Drive a multifunkčným ramenom s 3 stupňami pohonu v rozdielnych polohách. Vyberať môžete zo 7 rýchlostí alebo zvoliť momentový stupeň. Prístroj disponuje pozvoľným nábehom motora a elektronickým riadením počtu otáčok. V nerezovej miešacej mise s objemom 3,9 l rozmiešate veľké množstvo ingrediencií pomocou profesionálnej cukrárskej sady pre dokonalé výsledky:
  • profesionálna miešacia metla so silikónovým okrajom, 
  • profesionálna šľahacia metla (celokovová s nastaviteľnou výškou),
  • hnetací hák s ochranou prevodovky. 
S automatickým nastavením stand by sa misa ľahko plní. Iste oceníte aj mixér o objeme 1,25 la transparentné veko s plniacim otvorom. Profesionálnemu spotrebičmi nesmie chýbať ani lis na citrusy a mäsomlynček. Model je vybavený LED ukazovateľom prevádzky a indikátorom poruchy. O stabilitu sa starajú prísavné gumové nožičky. K bezpečnosti prispieva aj ochrana proti preťaženiu a poistka opätovného zapnutia.
 
Kuchynský robot Home Professional MUM57860 sa stane profesionálnym doplnkom vo vašej kuchyni. Vďaka vyspelému povrchu z vysoko kvalitného kovu sa spotrebič ľahko čistí a ľahko sa skladuje s využitím automatického navíjania kábla. Štýlová tmavo šedá taštička na príslušenstvo pohodlne uloží priebehový krájač s tromi kotúčmi (5 funkcií), obojstranný kotúč Professional SuperCut (kotúč na krájanie ázijské zeleniny), kotúč na hrubé strúhanie (napr. zemiakov). Ako darček obdržíte brožúru s gurmánskymi receptami

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape