Kombinovaný sporák Bosch HGD 745220

Tovar je vypredaný

Kombinovaný sporák Bosch HGD 745220

Kód výrobku: HGD745220
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Sporáky

Kombinovaný sporák Bosch HGV 745220 s plynovou varnou doskou a XXL rúrou na pečenie sa stane spoľahlivým pomocníkom vo vašej kuchyni. Integrované zapaľovanie v ovládacom gombíku je doplnené termoelektrickou poistkou zhasnutia plameňa. Smaltované podložky s gumovými nožičkami sú robustnou základňou pre hrnce a sklenená krycia doska vytvorí pri nepoužívaní horákov praktický odkladací priestor.

Varné zóny

  • vpredu vľavo: silný horák 3 kW
  • vzadu vľavo: normálny horák 1,7 kW
  • vzadu vpravo: normálny horák 1,7 kW
  • vpredu vpravo: úsporný horák 1 kW

Multifunkčná rúra 3D Plus s hladkými stenami GranitEmail zaručuje perfektné výsledky pečenia až na 3 úrovniach zároveň, vďaka optimálnemu rozloženiu tepla. Model má závesné rošty a vnútorné osvetlenie. Údržbu spotrebiča Bosch HGD 745220 uľahčuje katalytické samočistenie zadnej steny a celosklenená vnútorná strana dvierok. Domácnosti s malými deťmi ocenia detskú poistku (tlačidlo Kľúč). Nechýbajú elektronické hodiny a zásuvka na riad. Je prednastavená na zemný plyn (20 mbar); trysky na propán-bután (50 mbar) sú súčasťou dodávky.

8 druhov ohrevu

horný / dolný ohrev, dolný ohrev, 3D-horúci vzduch, stupeň pre pizzu, stupeň na pečenie, gril s cirkuláciou vzduchu, vario-veľkoplošný gril, vario-maloplošný gril

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape