Beko DIS 28020

Tovar je vypredaný

Beko DIS 28020

Kód výrobku: DIS28020
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

 

Vstavaná umývačka Beko DIS 28020 na prvý pohľad zaujme svojim dizajnovým prevedením,LED signalizáciou prevádzky premietanú na podlahu a nezaostáva ani technická výbava, ktorá sa môže chváliť invertorovým motorom. Ten zaisťuje tichú prevádzku, vyššiu životnosť motora, zvýšenú mechanickú odolnosť a vyššiu rýchlosť. Kapacita spotrebiča je 10 súprav riadu.

Program Auto

Umývačka disponuje sadou senzorov, ktoré automaticky zisťujú úroveň znečistenia a na základe toho zvolia vhodný umývací cyklus. Riad je tak dokonale umytý s minimálnou spotrebou vody a energie.

Polovičná náplň

Vďaka tejto praktickej funkcii už nemusíte čakať, až sa naplní celá umývačka. S touto funkciou môžete čiastočne naplniť ako horný, tak dolný kôš a napriek tomu dosiahnuť najlepší výsledok.

Program Quick & Clean

Stane sa vám niekedy, že potrebujete veľmi rýchlo umyť riad? Ak áno, tak veľmi rýchly program Quick & Clean len za 58 minút umyje plnú náplň umývačky s výsledkom AAA.

Program Mini 30 umývačky

Tento program je určený na umývanie ľahko znečisteného riadu a skla. Cyklus prebieha pri teplote 35 ° C a trvá 30 minút.

Ochrana WaterSafe+

Tento systém ochrany zastaví prívod vody do umývačky v prípade, ak začne tiecť. Navyše dokáže zastaviť aj prívod vody z kohútika do prívodnej hadice, ak by praskla (systém AquaStop).

Fast +

Inteligentná funkcie Fast + až 3x zrýchľuje umývací program. Dáva vám tak viac času na dôležitejšie veci než je umývanie riadu.

Výškovo nastaviteľný kôš Acrobat

Nové uloženie stredného koša umožňuje jeho veľmi jednoduché výškové nastavenie do troch polôh. A to, aj keď je kôš plný riadu.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape