Beko DIN 29332

Tovar je vypredaný

Beko DIN 29332

Kód výrobku: DIN29332
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Fotografie sú ilustratívne, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

Vstavaná umývačka riadu Beko DIN 29332 so šírkou 60 cm sa nachádza v najúspornejšej energetickej triede A +++, čím nielen šetrí váš rodinný rozpočet, ale tiež je šetrná k životnému prostrediu. Medzi jej predosti patrí svetelná signalizácia prevádzky na podlahu, samočistiaci filter EverCleana systém Glass Care pre šetrné umývanie skleneného riadu.

Jej kapacita je 13 súprav riadu. K dispozícii máte 9 programov, 6 teplôt a 3 sprchovacie úrovne. Všetko ľahko nastavíte pomocou ovládacieho panela s LCD displejom, kde sa nachádza aj ukazovateľ soli a leštidla či ukazovateľ priebehu programu. Medzi funkciami nechýba možnosť nastavenia odloženého štartu, Fast + skrátenie programov, Turbo sušenie či extra sušenie Steam Gloss.

Výškovo nastaviteľný horný kôš Acrobat možno ľahko nastaviť, aj keď je zrovna plný. Ďalej sa tu nachádza príborová priehradka, držiak na umývanie vysokých pohárov alebo skladacie držiaky tanierov, ktoré umožňujú vytvoriť ďalšie miesto v koši umývačky pre väčší riad, ako sú veľké hrnce či panvice.

Chcete mať umývačku v perfektnom stave bez toho, aby ste sa o ňu museli starať? Špeciálna tryska vyčistí dvakrát počas každého programu filter EverClean vysokým tlakom vody, udržuje umývačku Beko DIN 29332hygienicky čistú a bez zápachu. Šetrí tak energiu a predlžuje životnosť umývačky.

Program Beko BabyProtect

Beko vyvinulo pre práčky, sušičky bielizne aj umývačky riadu špeciálny program BabyProtect. V práčkach svojím zložením zaistí dokonalé vypranie a vyplákanie. Bielizeň zo sušičky je čistejšia a jemnejšia. V umývačkách zaistí hygienickú čistotu dojčenského riadu.

Antibakteriálne tesnenie

Špeciálne antibakteriálne tesnenie bráni šíreniu baktérií vo vnútri spotrebiča.

Polovičná náplň

Už nemusíte čakať, až sa naplní celá umývačka. Môžete čiastočne naplniť ako horný, tak dolný kôš a napriek tomu dosiahnuť najlepší výsledok.

Senzor čistoty vody

Senzor meria stupeň znečistenia vody. Následne upraví parametre programu, aby výsledok umývania bol dokonalý.

Program Quick  & Clean

Najrýchlejší úplný program, trvajúci iba 58 minút. Ideálny pre každodenné umývanie.

Program Auto

Sada senzorov v umývačke automaticky zistí úroveň znečistenia a zvolí vhodný umývací cyklus. Riad je dokonale umytý s minimálnou spotrebou energie a vody.

Program Mini 30

Tento program je určený na umývanie špinavého riadu a skla. Program trvá 30 minút a prebieha pri teplote 35 ° C, čím šetrí čas i energiu.

Systém Water Safe

Chráni práčku pred prípadným zatopením. V prípade úniku vody do umývačky sa spotrebič automaticky vypne.

Tablety All-in-one

Tablety "All in 1" sú veľmi pohodlné. Ale niekedy môžu spôsobiť zlé výsledky sušenia, alebo sa úplne nerozpustia. Preto BEKO vytvorilo špeciálnu funkciu, ktorá eliminuje negatívne vplyvy a ponúka maximálnu funkčnosť pri používaní kompaktných tabliet.

Pro smart invertorový motor s 10 rokmi záruky

Invertorový motor zabezpečuje tichú prevádzku, vyššiu životnosť motora, zvýšenú mechanickú odolnosť, lepší krútivý moment, vyššiu rýchlosť a efektívnejšie regulovanie.

Registrujte do 90 dní od nákupu. Formulár otvoríte kliknutím na ikonu, alebo na https://extwarranty.beko.com/

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape