Beko DIN 29331

Tovar je vypredaný

Beko DIN 29331

Kód výrobku: DIN29331
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

Vstavaná umývačka riadu Beko DIN 29331 so šírkou 60 cm sa nachádza v najúspornejšej energetickej triede A +++, čím nielen šetrí váš rodinný rozpočet, ale tiež je šetrná k životnému prostrediu. Umývačka je vybavená systémom Glass Care pre starostlivosť o sklo a Ion Guard Odour removal systémom, ktorý odstraňuje zápach.

Jej kapacita je 13 súprav riadu. K dispozícii je 9 umývacích programov a 6 teplôt. Medzi programmi nechýba ani Inner Cleaner program na čistenie umývačky. O priebehu programu budete informovaní vďaka svetelnej signalizácii prevádzky na podlahu.

Výškovo nastaviteľný horný kôš Acrobat možno ľahko nastaviť, aj keď je zrovna plný. Umývačka je ďalej vybavená špeciálnym 3. výsuvným košom, dolným ramenom AquaIntense pre intenzívne umývanie a výkonným ProSmart invertorovým motorom.

Umývačka Beko DIN 29331 s technológiou IonGuard sa postará o to, aby vás už nikdy neobťažoval zápach z umývačky riadu. Zabudovaný ionizér neutralizuje ióny zápachu a zanecháva umývačku hygienicky čistú. Niekoľko dní neumyté riady tak už v kuchyni nikdy nespoznáte.

Polovičná náplň

Už nemusíte čakať, až sa naplní celá umývačka. Môžete čiastočne naplniť ako horný, tak dolný kôš a napriek tomu dosiahnuť najlepší výsledok.

Tablety All-in-one

Tablety "All in 1" sú veľmi pohodlné. Ale niekedy môžu spôsobiť zlé výsledky sušenia, alebo sa úplne nerozpustia. Preto BEKO vytvorilo špeciálnu funkciu, ktorá eliminuje negatívne vplyvy a ponúka maximálnu funkčnosť pri používaní kompaktných tabliet.

Senzor zašpinenia

Senzor meria stupeň znečistenia vody. Následne upraví parametre programu, aby výsledok umývania bol dokonalý.

Program BabyProtect

Beko vyvinulo pre práčky, sušičky bielizne aj umývačky riadu špeciálny program BabyProtect. V práčkach svojím zložením zaistí dokonalé vypranie a vyplákanie. Bielizeň zo sušičky je čistejšia a jemnejšia. V umývačkách zaistí hygienickú čistotu dojčenského riadu.

Program Quick & Clean

Najrýchlejší úplný program, trvá iba 58 minút. Ideálny pre každodenné umývanie.

Program Auto

Sada senzorov v umývačke automaticky zistia úroveň znečistenia a zvolia vhodný umývací cyklus. Riad je dokonale umytý s minimálnou spotrebou energie a vody.

Program Aqua Flex

Efektívne a zároveň šetrne umýva riad. Tlak vody v dolnom a hornom koši je rôzny. Silne znečistený riad v spodnom koši umýva silným prúdom vody a ľahko zašpinený a chúlostivý riad v hornom koši je obmývaný nižšou intenzitou.

Pro smart invertorový motor s 10 rokov záruky

Invertorový motor zabezpečuje tichú prevádzku, vyššiu životnosť motora, zvýšenú mechanickú odolnosť, lepší krútivý moment, vyššiu rýchlosť a efektívnejšie regulovanie.

Registrujte do 90 dní od nákupu. Formulár otvoríte kliknutím na ikonu, alebo na https://extwarranty.beko.com/

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape