BEKO DIN 28322

Tovar je vypredaný

BEKO DIN 28322

Kód výrobku: DIN28322
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Rameno AquaIntense

Plne vstavaná umývačka riadu Beko DIN 28322 vlastné špeciálne dolné rameno AquaIntense, ktoré zaistia dokonalé umytie vášho riadu. Umývačka s kapacitou 13 súprav riadu a šírkou 60 cm bude skvelým pomocníkom v každej kuchyni. Vďaka umývačke riadu budete mať oveľa viac času, ktorý môžete stráviť s rodinou a priateľmi. LCD displej je integrovaný v hornej lište spotrebiča a informuje o zvolenom programe a nutnosti doplnenia soli a leštidla. Celý priebeh umývacieho cyklu môžete sledovať vďaka svetelnej signalizácii premietanej na podlahu.

 

Invertorový motor

Invertorový motor vychádza z klasického motora, ktorý prenáša elektrinu na rotor pomocou uhlíkov. Dochádza k väčším trecím silám a iskreniu. Nová technológia prináša motor, ktorý je priamo elektronicky riadený, nepoužíva uhlíky a dochádza k priamej a plynulej regulácii. Výsledkom je menšia spotreba energie a veľmi tichá prevádzka. Firma Beko poskytuje 10 rokov záruku na tento typ motora.

 

Aqua stop

Spotrebič je chránený pred prípadným únikom vody. Systém Watersafe uzavrie prívod vody do spotrebiča, pokiaľ dôjde k náhlemu zvýšeniu hladiny vody vo vani pod spotrebičom.

 

Program Active Wash

Vďaka programu Active Wash môžete naplniť umývačku silne a ľahko znečisteným riadom naraz. Pri aktivácii tohto programu nastaví umývačka intenzívny prúd obstreku v dolnom koši a naopak menšiu intenzitu v koši hornom. Môžete tak zároveň umývať silno špinavý riad s chúlostivým riadom ako je sklo. Naviac má umývačka výškovo nastaviteľný horný kôš a to aj vtedy ak je už plný. Dolné priestor sa zväčší a poskytne miesto pre umytie veľkých hrncov a pekáčov. K dispozícii je ďalej tretí kôš, ktorý je umiestnený v tej najvyššej úrovni a je vybavený vlastným umývacím ramenom. Kôš je ideálny pre príbory a menšie kusy riadu.

 

 

9 umývacích programov

Celkom môžete vyberať z 9 programov: pred umytie, samočistiaci program, eco 50, quick & clean, auto 40-65, intenzívny 70, aqua flex, glass care, mini 30. Umývačke nechýba časovač a extra sušenie. Či už sa rozhodnete použiť kompaktnú tabletu All-in-one, využiť len polovice kapacity umývačky alebo skrátite program, vždy docielite skvelých výsledkov.

 

Quick & Clean

Unikátny program Quick & Clean, ktorý umyje a usuší plnú náplň umývačky za 58 minút. Už nemusíte čakať niekoľko hodín, až budete mať riad pripravené na ďalšie použitie. Program iste oceníte, ak budete potrebovať rýchlo čistý riad v priebehu rodinné oslavy alebo pri organizovaní večierku.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape