Beko DIN 28320

Tovar je vypredaný

Beko DIN 28320

Kód výrobku: DIN28320
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

ProSmart invertorový motor

Plne integrovaná umývačka Beko DIN 28320 na prvý pohľad zaujme svojou svetelnou signalizáciou prevádzky premietanou na podlahu. Za dizajnovým prevedením nezaostáva ani technická výbava, ktorá sa môže chváliť ProSmart invertorovým motorom. Ten zaisťuje tichú prevádzku, vyššiu životnosť motora, zvýšenú mechanickú odolnosť, lepší krútiaci moment, vyššiu rýchlosť a efektívnejšie regulovanie. Vnútro umývačky je prispôsobené tak, aby ste mohli uložiť najrôznejší riadu. Skladacie držiaky tanierov vytvoria ďalšie miesto v koši umývačky pre väčší riad, ako sú veľké hrnce či panvice.

WaterSafe

Vstavaná umývačka Beko DIN 28320 pracujúca v úspornej energetickej triede A++ je vybavená ochranou Watersafe+, ktorá zastaví prívod vody do umývačky, ak začne tiecť. Navyše vie zastaviť aj prívod vody z kohútika do prívodnej hadice, ak by praskla. Medzi zaujímavé programy umývačky patrí program Auto, kedy sada senzorov v umývačke automaticky zistí úroveň znečistenia a zvolí vhodný umývací cyklus. Riad je dokonale umytý s minimálnou spotrebou energie a vody. Vďaka programu polovičná náplň nemusíte čakať, až sa naplní celá umývačka. Stačí čiastočne naplniť ako horný, tak dolný kôš a napriek tomu dosiahnuť najlepší výsledok.

Quick&Clean

Unikátny program Quick&Clean, ktorý umyje a usuší plnú náplň umývačky za 58 minút. Už nemusíte čakať niekoľko hodín, až budete mať riad pripravené na ďalšie použitie. Program iste oceníte, ak budete potrebovať rýchlo čistý riad v priebehu rodinné oslavy alebo pri organizovaní večierku.

 

Výškovo nastaviteľný kôš Acrobat

S modernou umývačkou Beko DIN 28320 môžete bezstarostne používať tablety All-in-one, ktoré sú známe pre pohodlné používanie, ale aj tým, že môžu spôsobiť zlé výsledky sušenia alebo sa úplne nerozpustia. Preto Beko vytvorilo špeciálnu funkciu, ktorá eliminuje negatívne vplyvy a ponúka maximálnu funkčnosť pri používaní kompaktných tabliet. Funkcia Turbo sušenie využíva ventilátor pre zlepšenie obehu vzduchu v umývačke, takže riad je dokonale suchý. Okrem toho, ventilátor zaisťuje normálnu teplotu riadu po skončení programu, takže môžete bezpečne riad vyňať z umývačky ihneď po skončení cyklu, bez nebezpečenstva obarenia. Vďaka funkcii Extra sušenie budete mať dokonale suchý riad dokonca aj pri použití krátkych programov.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape