BEKO DIN 16210

Tovar je vypredaný

BEKO DIN 16210

Kód výrobku: DIN16210
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

Vstavaná umývačka BEKO DIN 16210 o šírke 60 cm sa vďaka svojej nízkej spotrebe radí do energetickej triedy A+. Šetrí tak nielen prírodu, ale predovšetkým vaše výdavky. Trieda umývania aj sušenia patrí do kategórie A, čo je podľa európskych noriem najvyššia možná trieda.

 

Celá řada chytrých programů

Kapacita umývačky činí 12 súprav riadu, takže bez problému umyjete všetko, čo potrebujete. Navyše nemusíte čakať, až sa umývačka úplne naplní. Možno ju totiž spustiť, aj keď je horný aj dolný kôš naplnený len z časti. Vo vnútri umývačky sa nachádzajú senzory, ktoré podľa úrovne znečistenia vody vo vnútri umývačky automaticky nastavia najvhodnejší umývací cyklus. Vďaka tomu ušetríte veľa energie i vody. Pokiaľ nie je riad príliš špinavý, postačí vám program Mini 30, ktorý trvá 30 minút a prebieha pri teplote 35°C.

 

Za 58 minút je umyto a usušeno

Unikátny program Quick & Clean, ktorý umyje a usuší plnú náplň umývačky za 58 minút. Už nemusíte čakať niekoľko hodín, až budete mať riad pripravené na ďalšie použitie. Program iste oceníte, ak budete potrebovať rýchlo čistý riad v priebehu rodinné oslavy alebo pri organizovaní večierku.

 

Maximálna starostlivosť o poháre

Umývačka je navyše vybavená mechanickým systémom Glass Care, ktorý chráni vaše sklo pred poškodením. Akonáhle je program dokončený, umývačka vás automaticky upozorní zvukovým signálom. Všetko ľahko nastavíte na ovládacom paneli. Ďalej sa tu nachádzajú kontrolky pre prípadnú potrebu doplnenia leštidla a soli. Naviac je umývačka vybavená svetelnou signalizáciou prevádzky na podlahu.

 

Funkce WaterSafe

Umývačky Beko sú vybavené špeciálnou funkciou pre tablety All-in-one, vďaka ktorej môžete používať kompaktné tablety s maximálnou funkčnosťou. Už sa vám nestane, že by sa tablety zle rozpustili, či zanechali na riade škvrny. Vďaka ochrane Watersafe+ sa nemusíte obávať poškodenia umývačky spôsobeného únikom vody. Akonáhle voda začne tiecť, umývačka sama zastaví jej prívod. Pokiaľ dôjde k prasknutiu prívodnej hadice, umývačka zastaví aj prívod vody z kohútika.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape