Beko CSA 24032

Tovar je vypredaný

Beko CSA 24032

Kód výrobku: CSA24032
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Chladničky

Antibakteriálne tesnenie

Kombinovaná chladnička Beko CSA 24032 je voľne stojaci spotrebič s nadčasovým dizajnom, ktorý sa hodí do každej kuchyne. Biele prevedenie je doplnené striebornými detailami na madlách dverí. Tie poskytujú pohodlné otváranie a zatváranie spotrebiča. Chladnička je vybavená antibakteriálnym tesnením, ktoré zabraňuje vniknutiu mikroorganizmov a baktérií do vnútorného priestoru. Uskladnené potraviny si tak zachovávajú po oveľa dlhšiu dobu čerstvosť a sviežosť.

 

A++

Veľkou prednosťou spotrebiča je veľmi nízka ročná spotreba elektrickej energie s hodnotou 188 kWh. Kombinovaná chladnička sa tak radí do skupiny spotrebičov s označením A++. Klimatická trieda chladničky je SN-ST so statickým typom chladenia.

Automatické odmrazovanie

Chladnička s objemom 142 l má vnútorný priestor rozdelený 3 sklenenými policami a 1 zásuvkou na ovocie a zeleninu. Chladiaca časť je vybavená automatickým odmrazovaním, ktoré zabraňuje vzniku námrazy na spotrebiči a potravinách.

Mraznička je umiestnená v dolnej časti a disponuje objemom 87 l. Je vybavená 3 transparentnými výsuvnými zásuvkami, ktoré poskytujú prehľadné uskladnenie všetkých potravín. Akumulačná doba je až 18 hodín a mraziaca kapacita je 3 kg/24 hod.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape