BEKO CN 232220

Tovar je vypredaný

BEKO CN 232220

Kód výrobku: CN232220
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Chladničky

Kombinovaná lednička Beko CN 232220

Množstvom unikátnych technológií a inovatívnych systémov disponuje Kombinovaná chladnička Beko CN 232220, čo z nej robí viac než len obyčajný spotrebič do domácnosti. Na prvý pohľad vás zaujme príjemným dizajnom v bielej farbe s mohutnými madlami, ktorý zapadne do každej kuchyne. Práca v energetickej triede A+ značí nízku spotrebu a šetrnosť k životnému prostrediu.

Horná chladiaca časť chladničky Beko CN 232220 poskytuje kapacitu 197 l. K dispozícii sú 3 police z bezpečnostného skla, priehradka na ovocie a zeleninu aj praktický držiak na fľaše. Úložný priestor je rozšírený o police vo dverách. Mraznička v spodnej časti je vybavená 90l objemom a 3 priehľadnými zásuvkami. Vďaka mraziacej kapacite 5 kg/24 h dosiahnete rýchleho zamrazenia i pri väčšom množstve potravín. V prípade poruchy uchová mraznička potraviny chladné ďalších 17 h.

Kombinovaná chladnička Beko CN 232220 poskytuje to najlepšie prostredie pre potraviny. A to vďaka aktívnemu ionizátoru, ktorý neutralizuje baktérie a vírusy zodpovedné za zápach. V chladničke tak cirkuluje vždy čistý vzduch. Je tiež vybavená systémom automatického odmrazovania aj systémom No Frost, ktorý eliminuje tvorbu ľadu vo vnútri a šetrí váš čas. Vďaka antibakteriálnemu tesneniu vo dverách je zamedzené zhlukovaniu mikroorganizmov. 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape