Apei Glass Protector Lumia 630 (12129)

Tovar je vypredaný

Apei Glass Protector Lumia 630 (12129)

Kód výrobku: APEI12129
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Tvrdené sklá

Ochranné sklo Apei pre Lumia 630 predstavuje revolučný ochranu displeja pre mobilný telefón, ktorá je odolná proti mechanickým vplyvom - 3x väčšiu odolnosť než bežná fólia. Zároveň si aj po dlhej dobezachováva nedotknutý vzhľad. Zabezpečí, aby váš chytrý telefón vyzeral čo najdlhšie ako nový, a aby nedošlo k poškodeniu jeho najchúlostivejšie časti - displeja.

Veľmi tenká vrstva tvrdeného skla, ktorá za všetkých okolností ochráni displej pred poškriabaním, obúchaním či prasknutím odolá aj naozaj silným nárazom a poškrabaniu ostrými predmetmi, ktoré nosíte v kabelke, ako kľúče. Ako bonus navyše zabráni vytváraniu odtlačkov prstov na obrazovke.

Aplikácia skla je rovnako jednoduchá ako prilepenie bežnej fólie. Automaticky priľne k displeju, a pretože je sklo hrubé len 0,33 mm, nespoznáte ani váhový rozdiel. Medzi sklom a displejom sa nevytvoria vzduchové bublinky, ako býva zvykom u ochranných fólií. Sklo nemá žiadny filter, takže viditeľnosť zostáva rovnaká. Nemusíte mať obavy ani o dotykové ovládanie.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape